A intrat in curtea unui vecin si si-a facut dreptate singur

De IPJ Braila 08 August 2011, 20:56 Fapt divers
M.G., din comuna Dudești, a sesizat la Poliţie, apelând numărul de urgenţă 112, faptul că P.D. (21 de ani), din aceeaşi localitate, a pătruns, fără drept, în curtea numitei R.N., din satul Tătaru, şi i-a lovit pe aceasta şi pe P.G., din acelaşi sat.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă de la Poliția Orașului Făurei care, împreună cu agenţii de la Postul de Poliţie Comunală Dudești au efectuat cercetări şi au stabilit că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi al unui conflict anterior, cel reclamat a fugit pe stradă după M.G. și P.G., urmărindu-i până în curtea lui R.N., cumnata celui din urmă, unde i-a lovit pe cei doi cu un obiect din fier, primul suferind o leziune la piciorul drept, iar al doilea la nivelul umărului drept.

De asemenea, suspectul s-a deplasat la discoteca din satul Tătaru, unde l-a lovit cu pumnul în zona abdomenului pe numitul P.S..Cei trei agresaţi au suferit leziuni care nu au necesitat internarea într-o unitate medicală.
Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracțiunilor de violare de domiciliu și lovire sau alte violențe, continuând cercetările.


 

Autor IPJ Braila 08 August 2011, 20:56 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate