Dacian Ciolos, comisar european pentru agricultură şi dezvoltare rurală, in vizita in România

De Alexandrina Iordache 10 Februarie 2014, 13:35 Euro
Dacian Ciolos, comisarul european pentru agricultură şi dezvoltare rurală, in perioada 10 - 11 februarie 2014 se va afla in România, informeaza reprezentanta Comisiei Europene in România. Pe toata durata vizitei comisarul are mai multe intâlniri cu oficialitati române.

Conform programului vizitei, comisarul european se va intâlni luni, 10 februarie 2014, cu viceprim-ministrul Liviu Dragnea, ministru al dezvoltarii regionale și administrației publice iar marti, 11 februarie 2014 se va intâlni cu președintele Senatului României, Crin Antonescu.

Tot in data de 11 februarie va avea intâlniri cu ministrul agriculturii şi dezvoltării rurale, Daniel Constantin, cu ministrul fondurilor europene, Eugen Teodorovici dar si cu Asociatia Comunelor din România.

La reuniunea cu reprezentantii Asociatiei Comunelor din România comisarul Dacian Ciolos va discuta „oportunitățile existente pentru agricultura și spațiul rural din Romania în politica agricolă comună 2014-2020, dar și pașii de urmat pentru buna implementare a viitorului program de dezvoltare rurală” se precizeaza in comunicat.

 

Autor Alexandrina Iordache 10 Februarie 2014, 13:35 Euro
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii