Braila: Vineri, 24 mai 2013, s-a lansat concursul Europa pe intelesul tuturor

De Alexandrina Iordache 25 Mai 2013, 10:48 Euro
Vineri, 24 mai 2013, in cadrul sesiunii de informare desfasurata in incinta Universitatii "Constantin Brancoveanu" filiala Braila, Centrul de Informare Europe Direct Braila, Asociatia CIDIEDD Braila a lansat concursul "Europa pe intelesul tuturor". Perioada de desfasurare a concursului este 24 mai-16 septembrie 2013.

Concursul se adreseaza jurnalistilor si studentilor in jurnalism, comunicare si administratie publica din judetul Braila si care se desfasoara pe doua sectiuni: una pentru jurnalisti si cealalta pentru studenti la jurnalism, comunicare si administratie publica.

Jurnalistii si studentii care vor sa participe la concurs trebuie sa redacteze 2 articole de presa care sa abordeze o tema europeana de interes pentru cetatenii Braila. Articolele trebuie sa indeplineasca anumite criterii, indeplinirea acestora fiind apreciata de un juriu format dintr-un jurnalist, un profesor al Universitatii "constantin Brancoveanu" filiala Braila si un reprezentant al Centrului de Informare Europe Direct Braila.

Pentru fiecare din cele doua categorii se acorda cate trei premii (premiul I, II, III) si premii in obiecte valorand 500 ron, 300 ron respectiv 200 ron. toti participantii la concurs vor primi materiale promotionale si diplome de participare.

Premierea se va face pe 1 octombrie 2013, la universitatea "Constantin Brancoveanu", filiala Braila, in cadrul ceremoniei de deschidere a anului universitar.


 

Autor Alexandrina Iordache 25 Mai 2013, 10:48 Euro
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii