Jandarmii braileni vor asigura ordinea publica la evenimentele sportive si religioase din weekend

De IJJ Braila 08 Noiembrie 2013, 19:46 Energie Verde
Sâmbătă, 09 noiembrie a.c., efectivele Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Brăila vor asigura măsurile de ordine publică la cele două evenimente sportive programate a se desfăşura în municipiul Brăila.

Astfel, începând cu ora 10.00, jandarmii brăileni se vor afla atât în zona Stadionului Municipal Brăila, unde se va disputa partida de fotbal C.F. Brăila-S.C. Bacău, cât şi la Sala Polivalentă, pe timpul desfăşurării partidei de handbal feminin dintre H.C. Dunărea Brăila şi H.C. Neptun Consatnţa, din cadrul Ligii Naţionale.

Cu acest prilej, reamintim că, în conformitate cu prevederilor legale, spectatorilor le este interzis să introducă în stadion băuturi alcoolice, petarde, fumigene, torţe, arme ori alte obiecte ce pot fi folosite la acţiuni de tulburare a ordinii publice sau care pot conduce la producerea actelor de violenţă. Este interzisă afişarea de inscripţii, care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă publică.
 
De asemenea, spectatorilor le este interzis: să arunce cu obiecte în teren sau în direcţia altor spectatori, să sară gardul care delimitează spaţiul de joc sau să intre pe spaţiul de joc, să deterioreze sau să distrugă mobilierul în interiorul locurilor de desfăşurare a meciului, să împiedice acţiunea forţelor pentru asigurarea sau restabilirea ordinii publice.

Duminică, 10 noiembrie a.c., începând cu ora 07.00, jandarmii brăileni vor asigura măsurile de ordine publică pe timpul sfinţirii Bisericii “Adormirea Maicii Domnului” din oraşul Ianca.

În dispozitivele Jandarmeriei, pentru evitarea oricăror evenimente nedorite, se vor afla şi lucrători de la I.P.J. Brăila, I.S.U. Brăila şi Poliţia Locală.

Totodată, Jandarmeria Brăila face apel către toţi participanţii să adopte un comportament civilizat şi să respecte indicaţiile forţelor participante.

 

Autor IJJ Braila 08 Noiembrie 2013, 19:46 Energie Verde
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii