Impresii de la Moldenergy 2013 unde standurile stateau sa zboare

De Frimu Ghinea 29 Martie 2013, 12:57 Energie Verde
Am fost uimit sa vad in cadrul targurilor MoldEnergy 2013 si MoldConstruct 2013 o mare lipsa de profesionalism a organizatorilor. Lasam in afara faptul ca pana sa intri in zona de expozitie trebuie sa te strecori pe o alee plina de gropi, ca parcarea de masini este din pamant si ca nu exista indicatoare.

Lasam toate acestea de o parte de dragul unei expozitii.

Acolo ce gasesti? Standuri de cort distruse de vant, infiltrate de ploaie si fara nici cea mai elementara dotare. In sensul de dotare ma refer la dotarea clasica pe care un stand o primeste indiferent unde este in cadrul unei expozitii din Europa : scaune, masa, curent electric, sigla firmei ...

La MoldExpo mochetele sunt nu pe dimensiunea standurile ci pe dimensiunea sefului. Nu conteaza ca vizitatorul se impiedica sau ca ii aluneca piciorul pe lemne, fire si altele ...important e ca cei de la organizare sa isi primeasca banii.

Pentru exemplificare reproducem doua standuri unul a unei firme din Moldova si unul a uneia din Ucraina care au suferit dupa incompetenta organizatorilor.


Revenind si la lucrurile bune putem spune ca anul acesta cele doua expozitii cu cunoscut cel mai mare aflux de firme si de vizitatori din ultimii ani. A fost si mass media locala si internationala, s-au tinut seminarii si prezentari.

Totusi daca se doreste ca aceste doua targuri sa creasca si sa devina mai vizibile e nevoie de un alt management organizational. Cei de acum si-a atins deja plafonul incompetentei.

 

Autor Frimu Ghinea 29 Martie 2013, 12:57 Energie Verde
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate