Eficienta Energetica Germana in Cladiri si Case Pasive

De Redactia 09 Octombrie 2012, 18:29 Energie Verde
Camera de Comert si Industrie Romano - Germana organizeaza Simpozionul cu tema „Eficienta Energetica Germana in Cladiri si Case Pasive”, care se va desfasura la Hotel Crowne Plaza (B-dul Poligrafiei nr. 1, Sector 1, Bucuresti) in data de 16 octombrie 2012, intre orele 09:00 si 18:00, in sala Magnolia.
 
Evenimentul initiat si finantat de Ministerul Federal al Economiei si Tehnologiei din Germania se adreseaza firmelor romanesti si germane interesate sa dezvolte afaceri bilaterale in domeniul eficientei energetice in cladiri si case pasive si are drept scop promovarea pe plan local a sistemelor si produselor germane eficiente energetic.
 
In acest context, vor fi prezenti la manifestare experti germani si romani in domeniul eficientei energetice: eclareon GmbH, TuTech Innovation Hamburg, Universitatea Tehnica Erfurt, Asociatia Auditorilor Energetici pentru Cladiri, Institutul de Studii si Proiectari Energetice (ISPE), Asociatia Inginerilor de Instalatii din Romania (AIIRO) si Asociatia Producatorilor de Materiale pentru Constructii din Romania (APMCR).


 

Autor Redactia 09 Octombrie 2012, 18:29 Energie Verde
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate