Viscolul voturilor noastre

De Alexandrina Iordache 15 Decembrie 2012, 09:46 Editorial
N-as putea sa fiu niciodata politician. N-as putea sa ma uit in ochii alegatorilor si sa-i mint cu buna stiinta. Am ajuns la concluzia ca sunt o naiva. M-am prezentat de fiecare data la vot si mi-am facut datoria civica. Si ce am constatat?

Mi-am dat votul nu pentru USL ci pentru ca ne-au promis, tare si cu forta, ca votul nostru contribuie la inlaturarea lui Basescu de la conducerea tarii. N-am votat nici pentru aducerea UDMR la guvernare si nici pentru un pact cu Basescu.

Ei, cei care mi-au cerut si carora le-am dat votul, m-au inselat. In cine sa mai am incredere? M-am hotarat: nu ma mai prezint la vot pentru ca oricum votul meu si al milioanelor ca mine, nu mai conteaza. De fiecare data alte interese conteaza si nu cele ale alegatorilor.

Am votat, inotand prin zapada, pentru promisiunea ca Basescu va fi inlaturat de la conducerea tarii. Asa ne-au amagit cei de la USL care au obtinut un procent zdrobitor in alegeri. Si ce fac acum? Vin si ne spun ca voturile noastre nu conteaza. Ca ei vor sa aduca UDMR la guvernare iar mai nou ca vor sa faca un pact de neagresiune cu Basescu.

Nu intelegeti ca nu pot sa-i mai vad mutra lui Basescu la televizor si nici sa-i mai ascult aberatiile? Nu pot sa mai suport faptul ca isi ponegreaza tara numai ca sa nu piarda scaunul de la Cotroceni si avantajele ulterioare.

Domnilor de la USL, mi-ati cerut votul si vi l-am dat. Vreau ca acum si dumneavoastra sa va tineti promisiunile.  In campanie mi-ati promis ca ne scapati de Basescu, ca veti duce tara pe un drum mai bun. Acum ce faceti cand aveti un vot mai mult decat ati sperat? Ne dati in cap, ne ucideti sperantele.

Am votat pentru USL si Victor Ponta premier. Nu am votat nici pentru guvernare cu UDMR si nici pentru pact cu Basescu. Daca doreati acest lucru trebuia sa ni-l spuneti de la inceput.

Nu stiu cum se intampla ca ne cereti votul numai iarna. Sperati poate ca nu vom putea reactiona, nu putem iesi in strada. Viscolul din aceasta iarna mi-a spulberat toate sperantele, este viscolul voturilor mele si ale milioanelor de romani care au fost pacaliti.

Nu va este rusine? Va mai puteti uita in ochii mei si sa-mi cereti votul? Nu uitati: istoria se repeta.

 

Autor Alexandrina Iordache 15 Decembrie 2012, 09:46 Editorial
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate