Traian Băsescu final de preşedinte început de justiţie

De Mihai Vintilă 22 Decembrie 2014, 11:49 Editorial

Traian Băsescu a încheiat mandatul său de preşedinte fără a înţelege menirea sa acolo dar mai ales fără a înţelege nimic din atribuţiile pe care constituţia le acordă preşedintelui. Putem spune fără să greşim că în afară de lupta sa în justiţie nu lasă în urmă nimic. Realizările sale nu sunt de fapt ale sale el fiind un păstor rătăcit de turmă.

Ultima conferinţă de presă a fost ca un ultim scuipat aruncat după o sudalmă celor care au crezut că el e preşedintele.
După această fastuoasă perioadă pentru sine şi familia sa putem pune întrebările care merită un răspuns sincer. Mai ales întrebările penale legate de conturile domniei sale, de casele sale şi ale familiei, de faptele săvârşite.

Cred că domnul Băsescu ar trebui să fie pregătit pentru a face pârtie pe la procurori şi pe la tribunale. Nu de alta dar ca un adevărat democrat ce se pretinde acum a venit timpul să mai şi răspundă efectiv că de asumările domniei sale ni s-a acrit.

Deci când vom vedea justiţia aia independentă, pe care chipurile ne-a lăsat-o, că începe să lucreze si asupra lui? Nu de alta dar destui români au sărăcit sub înţeleapta sa conducere, destule firme au intrat în faliment de la măsurile idioate pe care le-a păstorit şi mai ales destui români s-au simţit ruşinaţi atunci când erau arăraţi cu degetul şi stigmatizaţi prin occident doar pentru faptul că sunt români. Asta e istoria. Până acum ai hăhait acum trebuie să începi să plăteşti!

Să trăiţi bineeeeee! Hă, hă, hă ....

 

Autor Mihai Vintilă 22 Decembrie 2014, 11:49 Editorial
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii