Trafic si nervi

De Mihai Vintilă 11 Mai 2011, 22:52 Editorial
De cand s-au demarat lucrarile pe toate strazile principale, Braila a devenit un oras imposibil. Nu se poate circula normal iar atunci cand se poate face acest lucru intervine Primaria Braila pentru a-si arata incompetanta in gestionarea problemei. Inteleg ca se fac lucrari.

Ce nu inteleg este de ce se incep toate in acelasi timp si fara nici un pic de logica. S-a spus de strada Grivitei ca va fi gata inainte sa inceapa lucrarile la Dorobanti. Nu a fost asa. Nu se poate circula decat partial pentru ca apoi se infunda in ..lucari neterminate. Nu poti circula nici pe Rosiori pentru ca la un moment dat inainte de Piata Mare pe sensul dinspre Calea Galati spre Piata Mare exista un ..sens intezis. Si ca un facut de cateva zile se fac gropi...in vederea asfaltarii.

Iesirea spre Galati este un cosmar. Politistii pusi sa dirijeze o fac intr-un stil propriu inteles doar de ei. O coada la alimentarea cu benzina la Petromul de dupa pod si totul iar se blocheaza. Pe langa Romstal, pe sub pod, nu poti sa o iei deoarece sunt.. ati ghicit .. lucrari.

Dupa ce scapi de cosmarul din oras pe soseaua dig spre Galati dai de ...tiristii de la statia de epurare. Parca totul este un cosmar care nu se mai termina. S-a ajuns sa dureze mai mult iesirea din Braila decat drumul Braila - Galati.

Si cand te gandesti ca daca cineva care se numeste Primar ar fi programat lucrarile  multe din aceste probleme nu ar mai fi existat.


 

Autor Mihai Vintilă 11 Mai 2011, 22:52 Editorial
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate