Rumegatorii de nimicuri

De Mihai Vintilă 18 Iulie 2012, 19:36 Editorial
Incep sa cred tot mai mult ca televiziunile de stiri sunt de fapt doar niste rumegatoare de nimicuri. Orice este prezentat cu breaking news de parca numai aia se intampla in tara iar restul nu exista. Apoi subiectul, nimicul de care vorbeam este intors pe toate fetele, in duga si la final analizat de marii analisti ai neamului.

Totul se face in direct, pe ton inchizitional si mai ales din pozitia atotstiutorului care este mai presus de tot si de toate in stiinta sa cat si in corectitudinea sa. Astfel am vazut pe post de experti analisti economici cica celebri dar care au rezistat ca ministri de finante mai putin decat timpul sa isi scrie numele pe o foaie de hartie, specialisti in politica care sunt de fapt sforari de meserie si nu s-au intalnit cu electoratul decat in cartile de sociologie, experti in accidente care nu stiu unde este dreapta si stanga si care e diferenta dintre acceleratie si frana si pot tot continua asa.

Rumegatorii de nimicuri ne impun efemerida vietii si azi trebuie sa gasim o cale sa ne rupem de ei, de efemeride pentru ca incepem sa nu mai vedem padurea din cauza unui singur copac.

 

Autor Mihai Vintilă 18 Iulie 2012, 19:36 Editorial
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate