Presedintele suspendat ...mai are de asteptat

De Mihai Vintilă 03 August 2012, 09:47 Editorial

Ca de fiecare data cand Curtea Constitututionala a trebuit sa isi spuna un punct de vedere referitor la problemele constitutionale si de aceasta data a dat-o in bara cum se zice. A pasat responsabilitatea catre guvern pentru a primi lista actualizata a persoanelor cu drept de vot.

E penibil pentru acesti oameni sa fuga de respundere sau sa ia decizii cu jumatati de masura .E cazul sa avem cu adevarat o Curte Constitutionala formata din magistrati de mare voaloare nu din demoazele si tipi pusi acolo doar pe criteriul uni carnet de partid si pe baza finalizarii unei facultati de drept. Nici unul din cei care azi iau decizii constitutionale nu sunt experti in acest domeniu, nu au profesat lung timp ca magistrati. Practic deciziile acestei institutii importante sunt luate de niste persoane necompetente.

Pe de alta parte Presedintele suspendat Basescu a avut o contributie majora la aceasta componenta. El a dorit sa fie acolo oameni slab pregatiti care sa ii fie obedienti. E aceasi politica pe are a dus-o in toate institutiile statului de la procurorul general, la fosti prim ministri, sefi de camere sau inalte pozitii in statul roman.

Deocamdata lasitatea cu fata de Curte Constitutionala a spus ca Basescu mai are de asteptat pana va sti daca mai este sau nu presedinte. Din punctul meu de vedere faptul ca nu s-a luat o decizie si s-a cerut ajutorul guvernului arata ca pana si aceasta adunatura politica pestrita a simtit de unde bate vantul iar Basescu .. e contra vantului acum.

 

Autor Mihai Vintilă 03 August 2012, 09:47 Editorial
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii