PDL Braila intra in opozitie locala

De Aura Costea 11 Noiembrie 2010, 21:43 Editorial
PDL a decis aseara, in sedinta BPJ, sa intre in opozitie fata de puterea locala reprezentata de PSD si Gheorghe Bunea Stancu. Stanel Necula si Giana Patrascu au primit mandat ca, incepand de astazi, sa renunte la cele doua functii administrative pe care le ocupa la Primarie, respectiv la CJ. Decizia PDL vine la o saptamana dupa alegerea in functia de presedinte a lui Constantin Dumitriu, a carui noua echipa de conducere, din care fac parte deputatii Balcan si Badalan, nu doreste sa gireze, prin pastrarea acestor doua functii, dezmatul pe banii publici pe care Stancu il practica fara nicio retinere.

Prin acest gest, PDL Braila devine partidul local de opozitie, dupa o perioada indelungata de ambiguitati.Reamintim ca in vara acestui an, CLM si CJ,controlate la Braila de PSD si PNL,au decis schimbarea celor doi pedelisti din functiile administrative, insa Giana si Stanel au cotestat. Acum partidul le-a cerut sa renunte la functii, pe care, cel mai probabil, le vor ocupa liberalii, daca cei doi accepta decizia partidului. BrailaNews a avansat si numele lui Alexandru Danaila la Primarie si al lui Catalin Boboc la CJ. Acesta din urma a declarat insa, in luna august, ca nu-l intereseaza sa o inlocuiasca pe Giana Patrascu.

Pe de alta parte, in cazul in care nu vor renunta la functii, Giana si Stanel se situeaza in afara intereselor PDL, ceea ce ar putea atrage dupa sine excluderea din partid sau demisiile lor unilaterale (putin probabil, din cauza intreselor personale). In aceasta situatie, singura lor supapa devine UNPR-ul, care ar obtine in felul acesta reprezentare in administratia locala.     
                                 

 

Autor Aura Costea 11 Noiembrie 2010, 21:43 Editorial
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate