PDL are cai tineri la caruta; cu directia sta mai prost

De Aura Costea 24 Noiembrie 2010, 21:39 Editorial
PDL Braila are, de sambata, o organizatie de tineret care va trebui sa inteleaga si sa se adapteze politicii duse de acest partid, de care electoratul s-a saturat ca de mere acre. Biroul Municipal al Organizatiei de Tineret si Studenti a PDL Braila are in structura sa 15 membri, functiile fiind ocupate dupa cum urmeaza: presedinte – Dan Mircea Cristian, prim- vicepresedinti Andreea Frigioiu si Oprisan Cristian, secretar general- Corbeanu Bogdan, secretar general adjunct- Visan Oana, vicepresedinti: Gurgu Stefan, Chirita Sandra, Beca Ana Maria, Lungu Corina, Udatu Bogdan, Matei Dorin, secretari executivi- Dan Ana Maria, Mitu Raluca, Dragulin Marian, si Stroe Iulian.

Tineretul democrat liberal a fost "incurajat pe drumul pe care a pornit" de deputatii Eugen Badalan si Viorel Balcan. Probabil, pentru a le arata celor mici drumul, cei doi deputati, impreuna cu presedintele nou ales, Constantin Dumitriu, vor sustine vineri o conferinta de presa.

N-au anuntat temele, dar de interes ar fi situatia celor doi disidenti, Giana Patrascu si Stanel Necula, si ce scuza au pentru toleranta excesiva fata de ce se intampla la nivel local, sub conducerea lui Stancu si Simionescu.


 

Autor Aura Costea 24 Noiembrie 2010, 21:39 Editorial
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate