Jocul dublu al Germaniei

De Mihai Vintilă 23 Septembrie 2015, 09:05 Editorial

Angela Merkel prin declaratiile iresponsabile a invitat sirienii să vină în Germania pentru că ei au nevoie de 800000.Mai mult un alt polician german a ridicat ştacheta la 1 milion de refugiaţi! Ei bine pentru aceste invitaţii iresponsabile ei ar trebuisă prezinte scuze tuturor ţărilor care au avut de suferit datorită invaziei imigranţilor. Cu ce sunt vinovaţi grecii, macedoneni, sârbii, ungurii sau sloveni de aceste probleme create de un politician iresponsabil?

Dacă madam Merkel dorea sirieni în Germania nu avea decât să se ocupe şi de aducerea lor în patria sa. Cum s-a procedat cu turcii, iugoslavii şi alţii până atunci. Mai mult când s-a pus problema de ai primi madama a dat înapoi şi s-a ascuns după declaraţii tâmpite cum că ei să vină în Germania pentru a putea fi apoi redistirbuiţi tutoror! Păi de ce să se ducă tocmai în Germania când puteau rămâne în anumite ţări pe percurs?

Prostia acestei doame, cancelar vremelnic al Germaniei, începe să depăşească prostia proverbială a Moscovei. Ungaria, Cehia, România şi Slovacia au avut dreptate de a vota NU la recentul consiliu JAI. Mai mult României i se repartizează cote obligatorii deşi noi nu suntem membri Schengen unde chipurile nu am fost primiţi pentru că cică nu am face faţă standerdelor! Am văzut cum au făcut faţă pregătiţii de unguri, croaţi şi sloveni! O porcărie!

Aşteptăm o reacţie fermă a preşedintelui Iohannis în această problemă. Dacă nu la următoarele alegeri şi el o va lua la vale cu aceeaşi viteză cu care o ia azi Victor Ponta. Eu unul m-am săturat să plătesc impozite unui stat care nu îşi îndeplineşte funcţiile datorită unor politicieni corupţi ba chiar proşti de-a dreptul!

Politica ezitantă dacă nu de-a dreptul de a crea false speranţe unor amărâţi va avea consecinţe grave pentru Germania. Ea nu va mai fi considerată de drept un motor politic iar tot mai multe ţări europene vor începe să vadă că ce este bun pentru Germania nu este bun şi mereu şi pentru UE.

 

Autor Mihai Vintilă 23 Septembrie 2015, 09:05 Editorial
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii