Economia ca o gaura in pantofi

De Mihai Vintilă 10 Mai 2011, 20:55 Editorial
Reprezentantul FMI in Romania a fost surprins de ziaristi cu pantofii rupti. Imaginea spune mai mult decat toate cuvintele iar cine credea ca domnul respectiv este vreo somitate in domeniu s-a convins inca o data de contrariul.

Dl Jeffrey Franks nu este decat un umil functionar trimis de mai mari sai sa ingroape economic Romnia. Pana acum jocul sau a mers perfect cu manelistii din guvernul Boc. Intrebarea care se pune este cum va mai merge acest joc cand va trebui sa returnam 2,6 miliarde de euro doar in anul 2011 in conditiile in care arieratele ingroapa economia, iar statul roman a devenit un rau platnic notoriu.

Reforma cu care se lauda guvernul Boc nu este decat o taiere croitoreasca, de tipul sa scurtam cheltuiala, fara a trece dincolo de forma spre esenta lucrurilor. De aceea discrepantele continua sau se accentueaza iar frana pusa economiei se accentueaza.

Daca o afacere nu este intretinuta ea se stinge si moare.Acum tot mai multor afaceri li se stinge flacara iar guvernul se uita in alta parte si nu la cauze.

Gaura din talpa domnului Franks va fi in curand gaura din buzunarul nostru.

 

Autor Mihai Vintilă 10 Mai 2011, 20:55 Editorial
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii