De ce mai subventionam CET?

De Mihai Vintilă 26 Iunie 2012, 14:55 Editorial
Primarul Simionescu s-a laudat intr-o  recenta conferinta de presa de faptul ca Primaria a platit banii pentru subventia cuvenita institutiei catre CET. De ce face asta in conditiile in care populatia nu plateste, firma are mari datorii si este "pe duca" cum s-ar zice. Ce interes are primarul Simionescu sa fie un bun platnic catre CET cand toti ceilalti nu sunt? 

In plus de asta apelul public la cetateni sa plateasca facturile restante mi se pare de-a dreptul de prost gust. Sunt oameni platiti in acea firma sa recupereze restantele. Sa isi faca treaba pentru care sunt platiti! Primarul Brailei are alte atributii si nu pe aceea de colector de bani pentru CET! 

Daca iar fi pasat de CET intervenea mai demult in schimbarea managementului defectuos deacolo, in scaderea pretului pentru populatie pentru a impiedica migrarea spre alte surse nu acum. Acum interventia sa pare facuta doar de dragul imaginii ca sa zica lumea ca uite domne si Primarul s-a implicat. 

Avand in vedere ca CET este practic o firma aproape de faliment intrebarea fireasca este de ce mai subventionam CET, noi astia maruntii, platitorii de impozite...

 

Autor Mihai Vintilă 26 Iunie 2012, 14:55 Editorial
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate