De ce are Tolontan dreptate?

De Mihai Vintilă 18 Noiembrie 2013, 12:09 Editorial
Cunoscutul ziarist sportiv Catalin Tolontan a starnit valva cu articolul sau intitulat "Cînd Marica îl deschide pe Ponta" unde arata cum marlania de partid ( in acest caz PSD ) poate distruge un eveniment sportiv de importanta nationala.

Inteleg principiul economiei de piata ca cine plateste pune muzica dar totusi ii dau dreptate lui Tolontan. Romania Tv a reusti sa se faca de ras in stil mare. Pornind de la invitati care cum s-a vazut trec usor de la politica la fotbal pana la intrebari cretine de genul "de ce nu sunt spectatori greci in tribune" pusa cu aproape doua ore inainte de inceperea partidei? 

Las la final gretosenia interviului mesenilor Vanceanu Firea - Pandele si penibilitatile "intrarilor" cu Victor Ponta, Valeriu Zgonea sau Liviu Dragnea si ajung la trimisii gen Zarescu care facea gafa dupa gafa. Bine ca meciul a reusit prin prestatia deplorabila a tricolorilor sa opreasca noua Cantare a Romaniei de care aveam parte.

Dupa o astfel de seara se pune intrebarea de ce TVR nu a cumparat acest meci, pentru ca daca mai dadea afara vreo doi directori reuseau sa faca rost de bani. Si inca un aspect pe care CNA-ul nu il vede: in toata transmisia Romania Tv s-a incalcat principiul timpului de difuzare al reclamelor intr-un mod grosolan. Pe cand amenda? 

Stiu ca dl Tolontan ca ziarist sportiv a fost primul care a sesizat mizeria de transmisie dar de la aceasta sesizare pana a arunca cu noroi in el e o distanta foarte mare. In acest caz dl Tolontan are 100% dreptate!

 

Autor Mihai Vintilă 18 Noiembrie 2013, 12:09 Editorial
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate