De ce a ratat Braila o clasare buna in campania Capitala Verde a Romaniei

De Mihai Vintilă 10 Februarie 2011, 18:37 Editorial
Timp de o saptamana, cele 10 orase finaliste in competitia "Capitala Verde a Romaniei" s-au confruntat pentru premiul blogosferei. Ministerul Mediului ca partener s-a alaturat companiei Tuborg pentru o initiativa cu scopul de a constientiza si responsabiliza publicul fata de mediul inconjurator. Competitia a fost adresata primariilor din municipiile resedinta de judet care au trebuit sa isi depuna candidaturile.

Peste 150 de bloggeri au votat orasul pe care l-au sustinut.
Podiumul in urma voturilor este : 1. Sfantu Gheorghe - 58 de voturi, 2. Brasov - 45 si 3. Timisoara - 19 voturi.

Desemnarea orasului castigator se va face dupa un altgoritm care presupune un mixt intre votul bloggerilor, votul jurilui si punctajul dosarului de mediu. In curand va avea loc Gala de Premiere unde se va afla castigatorul titlului de “Capitala Verde a Romaniei” 2010 oferit de organizatorii concursului.

Intrebarea este de ce brailenii nu au sprijinit candidatura orasului in acest concurs. Pentru ca nu merita! Orasul arata ca dupa bombardament, dezapezirea este un fenomen natural care nu trebuie deranjat de mana omului, parcurile sunt neingrijite iar politica de management al deseurilor este excelenta .. pe hartie. Oare de ce primaria a mai consumat timpul unui angajat sa se inscrie in acest concurs daca tot nu a facut nimic in domeniul mediului? Credea primarul Simionescu ca va primi iar degeaba laude?


 

Autor Mihai Vintilă 10 Februarie 2011, 18:37 Editorial
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate