Cum ne arunca Boc praf in ochi

De Mihai Vintilă 28 Noiembrie 2011, 16:42 Editorial
Intr-un interviu fluviu acordat PRoTV-ului premierul Boc a spus pe langa platitudinile cu care ne-a obisnuit si o serie de minciuni. Cea mai gogonata este cea legata de asumarea mentinerii stabilitatii tarii sub garantia demisiei sale.

Un astfel de tupeu nu am vazut de mult de la un premier roman. Avea dreptate Octavian Paler cand il considera pe Boc "lacheul suprem". Pai cum sa iti asumi tu stabilitatea economica a tarii cand tu ai dus-o in groapa? Cum sa te creada cineva cand ai tinut cu dintii de functie chiar si neconstitutional pe singurul motiv ca presedintele te vrea?

Si pentru ca minciuna sa fie si mai gogonata Boc isi "asuma" raspunderea pentru anul 2012 cand e bine stiut faptul ca nu va mai apuca finalul anului in functia in care este, daca ar fi sa ne luam dupa sondaje. Atunci in baza carui fapt faci astfel de afirmatii? Vrea sa para la spartul targului competent si responsabil cand numai asta nu a fost? Chiar crede ca mai primeste cineva cu gura deschisa si cu ochii beliti praful pe care ni-l arunca in ochi?

Demisia sa "pe masa" e o poveste pentru copii de trei ani si chiar si ei sunt mai aproape de Alba ca Zapada decat de povestile bociste.

 

Autor Mihai Vintilă 28 Noiembrie 2011, 16:42 Editorial
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate