Ce fel de ţară ne-am luat înapoi?

De Mihai Vintilă 29 Mai 2015, 09:57 Editorial

Avem deja câteva luni de când Iohannis este preşedintele României. În afară de plimbările prin Germania si Portugalia până acum preşedintele s-a remarcat prin gafe. Avem o gafă cu paltonul, o altă gafă cu o întâlnire, călcat în străchini cu partidele şi tot aşa. Eu înţeleg că unii şi-au luat ţara înapoi, mai ales de prin Sibiu, dar votul masiv contra lui Ponta şi a minciunilor sale nu se vede în comportamentul prezidenţial.

Iohannis trebuie sa înceapă să vorbescă, să se implice în societate, nu precum Băsescu, dar în limitele mandatului. Ultima spălare pe mâini de atribuţii în cazul magistratului Stancu e de-a dreptul ridicolă dacă nu prostească. Denotă necunoşterea atribuţiilor prezidenţiale şi o timorare în exercitarea funcţiei. Plus că, parcă acum, ca niciodată, există cei mai slabi consilieri prezidenţiali.

Înţeleg că la Sibiu nu se nasc numai genii dar chiar aşa numai din gafă în gafă parcă e prea mult. Nu mai discutăm despre decoraţiile acordate unor corupţi că deja ne apucă durerea de cap.

Concluzia este asta - Iohannis apucă-te de treabă, lasă hlizirea pe la manifestări tâmpe, lasă carţile pe seama ălora care pot lega două fraze şi fă ceea ce milioane de români aşteaptă de la tine.

Dacă continui pe drumul asta e posibil să ne luăm ţara înapoi şi de la tine!

 

Autor Mihai Vintilă 29 Mai 2015, 09:57 Editorial
Scrie un comentariu

Comentarii

  1. AB 29 Mai 2015, 16:48

    Poftim cine da lectii de conducere si administratie. Un traitor in falnica Braila, mosia mosita atata vreme de Bunea Stancu si acolitii. Presedintele asta \"plimbaret\" nu ne-o fi adus pana acum peste Polonia ca nivel de trai si in mod sigur nu va reusi vreodata sa faca astfel incat in Braila sa se traisca precum in Sibiu, dar, pana la urma, vina ar trebui impartita si asumata si de oameni. Cata vreme unii isi doresc vorbe, in loc sa observe cum se intampla lucrurile in liniste, cred ca doar discutii vor si obtine. Veniti la Sibiu sa vedeti si fapte nu doar vorbe de tanti Elvira.

  2. Mihai Vintila 30 Mai 2015, 01:44

    Cu traitorul in falnica Braila ati dat-o in bara eu fiind bucurestean! Am vazut si Sibiul si multe alte orase inclusiv din Germania si trebuie sa va spun ca Sibiul mai are mult de facut ca sa fie chiar ca un oras european. Inainte de propaganda va rog sa va uitati la ce a promis Iohannis si la ce a facut. Asta e esenta articolului. Pana acum e o forma fara fond.

Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii