Sorin Grindeanu - un premier slab al unui guvern foarte slab

De Mihai Vintilă 15 Iunie 2017, 08:47 Editorial

Primul ministru Sorin Grindeanu m-a uimit aseară, la o oră imposibilă pentru politica europeană, când a ținut o conferință de presă aiuritoare. A pierdut susținerea partidului, asta am înțeles ... de aici m-a pierdut. Din aberațiile acestui om, încă premier, am aflat că nu cunoaște statutul propriului partid deși afirmă că face parte din el de 20 de ani, că cere președintelui și îi indică ce să facă că altfel el nu își dă demisia și alte aberații care rar mi-au fost dat să le aud de la un om politic important!

Ce m-a oripilat a fost faptul că acest papagal politic a fost și încă mai este primul ministru al României! Un om care habar nu are de nimic! Vrea să fie legalist dar nu respectă legea, vrea să fie consecvent în propriul partid dar nimeni nu-l susține și tot așa...

Cred că cel mai probabil acest om va zbura de unde a venit, să facă tușa în județul Timiș unde cică ar fi muncit politic ...și PSD-ul va propune o altă echipă tot atât de incompetentă ca asta și toată tărășenia va fi depășită. Oare își mai aduce cineva azi de "marele" prim ministru Mihai Răzvan Ungureanu care tot așa se credea buricul pământului?

Penibil până la ultima picătură de pesedism Sorin Grindeanu ne-a mai arătat încă o dată cum nu trebuie să fie un prim ministru responsabil. Pot spune că nici PSD ca partid nu este responsabil! Este prima oară când un guvern își pierde susținerea propriului partid!

Soluția e o moțiune de cenzură împotriva guvernului Grindeanu și căderea lui. Altfel omul poate înlocui toți miniștri cu alte persoane obediente lui și totul merge mai departe!

Aici e problema lui Dragnea. Oare toți parlamentarii PSD vor vota pentru susținerea politicii sale? Ei bine de aici încep jocurile politice....

 

Autor Mihai Vintilă 15 Iunie 2017, 08:47 Editorial
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii