Sorin Grindeanu, baiat ascultator si fara figuri: nu imi dau demisia!

De Virgil Andronescu 16 Iunie 2017, 08:51 Editorial

Codrin Stefanescu: nimeni din CPex nu a crezut ca Grindeanu va pleca din sala de sedinta fara sa raspunda la intrebarile ce i s-au pus. S-a trecut la discutarea evaluarii asupra celor sase luni de guvernare Grindeanu, iar premierul pus de PSD a parasit sala spunand doar ca nu va demisiona.S-a dorit un premier care sa nu faca figuri, care sa nu creeze un pol de putere, care sa fie linistit, Grindeanu era bun si a fost asumat de Dragnea.

Dupa aparitia prefacuta, mincinoasa si rau-intentionata a lui Liviu Dragnea, si dupa aparitia ticalosului Tariceanu alaturi de presedintele PSD, Grindeanu a iesit la tv sa se planga de nerealizarile și realizarile puse in carca de Dragnea. Nerealizarile guvernului PSD sunt evidente, dar la acest moment Dragnea i le arunca in carca premierului Grindeanu pentru a-l face sa-si dea demisia. Sorin Grindeanu ramane pe pozitie, il paraseste pe Liviu Dragnea si spune ca nu demisioneaza. Tot Grindeanu spune ca va demisiona dar numai in situatia si in momentul cand presedintele Iohannis va numi un nou premier de la PSD numai dupa consultari cu toate partidele parlamentare. E clar ca Iohannis s-a intors pe cai mari din SUA si ca Partidul Social Democrat al lui Liviu Dragnea simte ca e posibila si pierderea functiei de premier. Grindeanu si-a asumat nerealizarile, cu si fara ghilimele, dar si-a prezentat realizarile inexistente. Grindeanu conduce la acest moment un guvern cu ministri demisionari dupa intalnirea Comitetului Executiv al PSD.

Jocurile din PSD, facute de liderul acestuia, sunt nemaiintalnit de perverse- ceea ce nu e interesant pentru popor, acestea fiind doar dezastruoase pentru tara! La sase luni de la inceperea guvernarii Grindeanu, de-abia acum premierul a aflat de la Olguta Vasilescu ca e prim-ministrul unui guvern provizoriu. Interesant mod de a conduce Romania de catre PSD in frunte cu distrugatorul teleormanului Liviu Dragnea. La acest moment mingea se afla in terenul lui Iohannis. Sorin Grindeanu isi va de demisia- care este deja scrisa, numai in momentul in care va avea garantia ca presedintele tarii va numi un premier de la PSD. Ponta si Nastase il apara pe Grindeanu, iar acesta nu doreste sa rupa PSD-ul si sa ia alta traiectorie poitica de stanga alaturi de cei doi sustinatori, ci numai le multumeste pentru sustinere. Interesant, nu? Daca pana la decizia CCR-ului- la cincea tragere, de a-i spune clar lui Dragnea ca nu poate fi premier, Sorin Grindeanu si-a aratat muschiul politic si de la o zi la alta l-a infruntat pe Dragnea chiar daca acesta din urma i-a facut mai multe oferte cu diverse functii intr-un nou cabinet sau la conducerea altor institutii. Dragnea merge mai departe cu scopul de a acapara intreaga putere in partid dar si asupra statului roman. Sorin Grindeanu ramane premierul Romaniei insa jocurile meschinului de la Teleorman continua. Premierul ramane pe verticalitatea redobandita dupa nereusita ticaloasa a lui Dragnea de a-i lua fotoliul de premier pentru sine! Un moment extrem de interesant si inedit pentru perioada post-decembrista a guvernarilor din Romania! Vom vedea cum vor progresa relatiile cu Rusia, vom vedea cum va progresa relatiia dintre Liviu Dragnea si Sorin Grindeanu vs relatia dintre guvernarea PSD si popor. Urmeaza Motiune de cenzura PSD contra PSD?! Penibilul dus la paroxism.

 

Autor Virgil Andronescu 16 Iunie 2017, 08:51 Editorial
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii