Puciul de la UZPR primește lovitura de grație

De Mihai Vintilă 04 Octombrie 2017, 09:35 Editorial

Am urmărit cu interes desfășurarea luptelor interne din cadrul uniunii ziariștilor UZPR. Ca membru am fost îngrijorat de deteriorarea situației acestei uniuni profesionale care era menită a apăra tocmai interesele noastre. Din păcate un grup de puciști cu origini în zona presei militare a încercat să preia conducerea. Fostul președinte Doru Dinu Glăvan a convocat pe bună dreptate o nouă ședință a uniunii în care membrii prezenți și reprezentați prin delegați au votat. Această ședință a fost recunoscută în justiție iar conducerea aleasă atunci în 8.09.2017 a fost înscrisă în Registrul Special, aflat la grefa Judecătoriei sectorului 1 Bucureşti.

Cu alte cuvinte conducerea recunoscută a UZPR este următoarea:
Preşedinte: Doru Dinu Glăvan
Vicepreşedinţi: Mihai Milca, Daniela Gîfu
Secretar general: Mădălina Corina Diaconu
Membri: Gheorghe Văduva, Nicolae Dabija, Manea Dumitru (Miron Manega), Nicolae Băciuţ, Emil Petre Stanciu, Rodica Marioara Subţirelu
Trezorier: Vasile Stîngu Vancea.

Prin decizia din 28.9. 2017 și prin cea din 3.10.2017 justitia înclină balanța în direcția corectă. E adevărat că ultima decizie din 3 octombrie nu e definitivă și încă poate fi atacată dar din punctul meu de vedere direcția e clară. Mai rămâne recuperarea sediului și a siteului și apoi concentrarea uniunii pe adevăratele probleme ale breslei și nu pe luptele interne care nu ajută pe nimeni.

 

Autor Mihai Vintilă 04 Octombrie 2017, 09:35 Editorial
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii