Protestele pun presiune pe guvernul Grindeanu să facă ce a promis în campanie

De Mihai Vintilă 30 Ianuarie 2017, 09:07 Editorial

Premierul Grindeanu și-a permis la un post de televiziune pro-guvernamental să spună că oamenii au dreptul de a protesta dar el ...nu îi cam bagă în seamă. A întors-o ca la Ploiești aruncând răspunderea pe ministrul justiției și gata, ca Pilat din Pont el apare lumii ca un imaculat și competenet premier. Ei bine nu este așa.

Știu că o democrație nu se construiește în stradă ci la vot dar totuși de la mărimea funcției sale putea evita tot acest tămbălău. Dacă reîntoarcerea sa la celebra ședință de guvern ar fi fost cu scopul voit de a face bine. Nu. Domnul Grindeanu s-a reîntors pentru a fi prezent pentru că nu avea încredere în subalterni! Vroia să țină el fâiele care îi sunt permise a le ține.

O simplă precizare cum că ministrul justiției derapează și trimiterea acestor modificări de cod penal la parlament ar fi rezolvat totul dar domnul ministru nu dorea decât rezolvarea care îi venise în plic de la partid!

Am fost bombardați cât de competent este acest politruc ajuns prim ministru. Ei bine am văzut! E o altă față a aceeași mașinării de furt numită pompos și legal partid social democrat.

Ieșirea în stradă a demonstrat mărețului premier paravan și tovarășiului cu mustață din spatele său că derapajele de la democrație vor fi taxate de populație chiar dacă la vot aceeași populație a pus ștampila pe partidul său. În alegeri nu ați prezentat un program de scoatere a corupților din pușcării ci un program de guvernare. Ar fi bine să vă țineți de ce ați promis. Asta a vrut să vă transmită strada.

 

Autor Mihai Vintilă 30 Ianuarie 2017, 09:07 Editorial
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii