PNL şi plecările

De Mihai Vintilă 03 Martie 2014, 00:49 Editorial

PNL are un lung istoric de plecări şi reveniri. În perioada postbelică am avut PNL Tătărăscu care s-a alăturat comuniştilor pentru a dispărea în închisoare. După Revoluţie vă mai aduceţi aminte de lupii tineri din PNL-AT ? Tăriceanu cu Patriciu erau printre ei. A mai existat un PNL - CD rupt de Convenţia Democrată avîndu-l la conducere pe avocatul Cerveni, au fost apoi un PNL- Brătianu dar şi un PNL- Câmpeanu. 

Dar despre Noul Partid Liberal condus de Cataramă vă mai aduceţi aminte? Toate s-au topit pînă la urmă în marea masă a liberalilor.

Am avut chiar şi o Iniţiativă Liberală de care nu mai ştie nimeni nimic iar acum un partid Liberal Tradiţional. Nu e nimic nou de a avea mai multe fracţiuni liberale. E scris în ADN-ul acestui partid.

Ceea ce este însă cert e faptul că toate, dar absolut toate pînă la urmă au eşuat. Iar asta trebuia să o ştie un fost şef liberal precum Călin Popescu Tăriceanu.

 

Autor Mihai Vintilă 03 Martie 2014, 00:49 Editorial
Scrie un comentariu

Comentarii

  1. Mihai V. 03 Martie 2014, 09:55

    Si care e problema ! Nu mai are voie omul sa aleaga !

  2. Valentin Gheorghe 03 Martie 2014, 15:24

    Nu inteleg de ce plecarea din PNL ar fi o problema. Daca lucrurile nu merg cum trebuie, este normal sa te poti indrepta catre un alt grup.

Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii