McDonald’s va deschide un Drive Thru la Brăila. Primarul Dragomir se laudă cu investiția unor privați!

De Mihai Vintilă 27 Iulie 2018, 12:23 Editorial

Pentru că a semnat "ca primarul" autorizația de construcție primarul Brăilei Marian Dragomir face valuri pe facebook de parcă primăria pe care o conduce va avea vreo altă implicare! Mai multe nu poate trăi fără puțină propagandă marca PSD. Auziți aici:

Primaria Municipiului Braila a manifestat toata sustinerea pentru aceasta investitie, pentru ca brailenii si-au dorit dintotdeauna sa aiba un McDonald’s la Braila, sa nu mai fie nevoiti sa se duca la Galati. Consider ca pentru fiecare persoana trebuie sa existe libertatea de a alege sa manance acolo unde doreste, la un restaurant de tipul acesta sau la alte restaurante.

Grija primarului ne emoționează până la lacrimi și sigur la viitoarele alegeri vom avea mâna tremurândă când nu vom ștampila căsuța cu PSD!

Autorizația de construcție prevede că deschiderea va avea loc în noiembrie 2018. Investița de aproape 8 milioane de lei este făcută pe un teren privat care aparține Penny Market XXL și va avea circa 50 de locuri de muncă. Restaurantul din Brăila va avea 400 de metri pătrați, McCafe, cameră de petreceri pentru copii, terasă în aer liber și un loc de joacă.

După o asemenea realizare sunt sigur că șefii managerilor de la McDonald’s și Penny Market XXL îi vor concedia pentru că domnu primar Dragomir doar "a rezolvat el totul" iar cei doi sunt niște nepricepuți!

 

 

Autor Mihai Vintilă 27 Iulie 2018, 12:23 Editorial
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii