De ce și-a luat-o PNL

De Mihai Vintilă 07 Decembrie 2020, 19:53 Editorial

Pesemne că acum suficienții din jurul președintelui Iohannis se întrebă de ce și-a luat-o PNL. Ludovic Orban nu se întrebă nimic. El nu știe nimic, nu face nimic și în general cuvântul nimic i se potrivește perfect. PNL a dat cu oiștea în gard deși după madam Dăncilă era greu să faci acest lucru. Ei bine, ei au reușit! Cum? Păi prin impunerea unor persoane slab pregătite. Veșnicii pierzători au văzut acum o cale spre roadele pe care nu le-au meritat niciodată iar guvernul Orban asta a făcut - a pus pierzătorii, incapabilii și lingăii în funcții cheie.

De ce a mai pierdut PNL? Pentru ideile fixe ale președintelui pe care a trebuit să și le asume și pentru lipsa de idei a liderilor actuali. Văzând figura publică a lui Iohannis mă îndoiesc profund că a fost un bun profesor ci mai degrabă un mediocru spre linia de jos a clasamentului. La fel este și ca președinte. Din acest bagaj limitat nu puteau ieși decât idei limitate.

Au pierdut pentru aroganță! Prea aroganți, prea plin de ei, prea am venit noi la guvernare. Nu ați venit voi, românii v-au pus acolo sperând să faceți ceva!

Pandemia ne-a arătat cum e România! Și voi arătați foarte urât. Bâlbe guvernamentale, bâlbe legislative, bâlbe medicale, bâlbe economice și multă, multă suficiență și mai ales o gură foarte mare. Argumente puține cu tupeu maxim.

Azi PNL a reuși ceea ce PSD nu spera - s-a îngropat singur!

 

 

PS

Au fost cele mai prost organizate alegeri din istoria postdecembrista. Birocrația s-a amplificat, bâlbâielile s-au accentuat iar batjocora la adresa președintilor de secții care au stat pe culoarele insalubre, pline de curent ale prefecturii Brăila a atins maximul! 

 

Autor Mihai Vintilă 07 Decembrie 2020, 19:53 Editorial
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii