Cutremurul care ne-a ratat

De Mihai Vintilă 14 Martie 2018, 14:17 Editorial

Pe nebunia politică din România azi cutremurul anunțat inițial la 4.7 grade Richter magnitudine a fost retrogradat la 4.6. El a avut loc la 136 km adâncime în celebrul județ Vrancea. Astfel vedem că nici cutremurele nu mai sunt ce au fost. Cred că retrogradarea nivelului său s-a făcut pentru că nimeni nu l-a băgat în seamă. Așa să spui că a fost cutremur dar mai mic mai aduci în atenție evenimentul.

Dacă nici acum nu comentează nimeni poate ar fi nevoie de un nou comunicat care să ne anunțe că de fapt nu a fost nici un cutremur și doar așa s-a zguduit puțin pământul de la un excavator care lucra la piscina lui Dragnea când a dat puțin înapoi și a scăpat pământul din cupă.

Nebunia noastră cotidiană nu mai poate fi vindecată. Nu contează că nu avem șosele, că mergem ca melcii, că mor mii pe gropile numite drumuri naționale ... nu. Dorim să comentăm cretinismul numit legile justiției și pe nemuritorul domn Iordache care deși face ceva contra vântului nu vede ce se întâmplă pe hainele lui. La fel și domnul acela insipid și narcisist care se crede ministrul justiției și nu o marionetă.

De aceea zic că ne-a ratat cutremurul ăla important pe care îl așteptă domnul Mărmureanu de dinainte de a ieși la pensie. De ăsta cică nu e important, cică e normal. Păi ce mai este normal la noi?

 

 

 

Autor Mihai Vintilă 14 Martie 2018, 14:17 Editorial
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii