Cum dăm noi lumină democrației americane

De Mihai Vintilă 07 Ianuarie 2021, 17:47 Editorial

Am auzit fără să vreau la radio Digi FM o emisiune moderată de Lucian Mândruță unde românii au bătut câmpii dând lumină americanilor. Democrații din noi au sărit cu gura pe americani pentru evenimentele desfășurate la Capitoliu. Acolo au murit patru persoane și după părerea mea numai de bășcălie nu este situația. Să facem noi o emisiune despre problemele altora când noi suntem în rahat până în gât e o dovadă de crasă prostie dacă nu de-a dreptul de manipulare mediatică.

Hai să vorbim de americani că noi ne-am rezolvat toate problemele noastre. Avem vacinul pe toate drumurile și oamenii nu doresc să îl facă de au trebuit săracii medici plătiți cu de alde 10000 de lei pe lună să ne explice ei ce și cum, într-o gângavă limbă română, având parcă toți prune în guri. Vorbesc așa cum își scriu rețetele!

Economia noastră duduie, avem superminiștri competenți, măsurile anti-recesiune au crescut cu 500% economia rămânească și acum nu ne rămâne decât faptul de a arunca cu noroi în alții!

Hai să fim serioși și să ne vedem de problemele noastre că sunt multe și urgente. Să nu mai dăm noi lumină democrației americane și să ne vedem lungul nasului. 

 

 

Autor Mihai Vintilă 07 Ianuarie 2021, 17:47 Editorial
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii