Ce fel de remaniere vrea Dragnea?

De Mihai Vintilă 10 Septembrie 2018, 08:57 Editorial

Prezent la Antena 3 Liviu Dragnea a anunțat o viitoare remaniere a cabinetului Dăncilă. În viziunea liderului social democrat remanierea se va referi doar la câteva ministere despre care nu ar fi mulțumiți chipurile membrii de partid. Această remaniere ar urma să fie făcută până cel târziu la începutul lunii octombrie.

Sunt foarte mulțumit de doamna prim-ministru a precizat Dragnea la emisiunea moderată de Răzvan Dumitrescu.

Acum vedem că societatea și unii membri din PSD doresc tocmai schimbarea doamnei prim ministru acuzată puternic de incompetență. Ori tocmai această incompetență este cea care îi convine liderului PSD. O altă țintă a criticilor este ministrul Carmen Dan, vizibil șifonată public după minciunile referitoare la evenimentele din 10 august și scandalul Firea. Nici Tudorel Toader, cu atacul sistematic asupra justiției pentru a o îngenunchia pentru partid, nu este bine văzut în societate iar pesta porcină și alte gafe i-au dărmat și imaginea lui Petre Daea. Nici ministrul educației nu stă bine.

Atunci ne întrebăm pe cine va remania Dragnea? Ar trebui să schimbe toți miniștrii inclusiv pe doamna prim-ministru! De ceilalți miniștri Dragnea o fi tot mulțumit?

Rămâne să vedem!

 

 

Autor Mihai Vintilă 10 Septembrie 2018, 08:57 Editorial
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii