Brăila - Cum să fardăm gunoiul

De Mihai Vintilă 16 August 2017, 09:12 Editorial

Brăila a fost în aceste zile invadată de artiști care au încasat sume frumoase pentru prestații jalnice. Prin cartiere, acolo unde era lumină, se înmulțeau câinii vagabonzi și concertau alături de Andra sau Delia în funcțiie de urechea muzicală a fiecăruia. Au fost Zilele Brăilei cu pomeni pentru tot boboru.

O doamnă cu puțină minte compara o tiribombă învârtitoare cu un act de cultură iar alta era mândră de orașul ei plin de gropi. Nici până acum Primăria Brăila nu a putut să șteargă urmările furtunii de acum două săptămâni dar mai bine e să avem circ și pâine decât muncă și seriozitate. Primarul Dragomir a deveni cel mai tare operator tv local cu filmări live de la concertele pe care tot el le organizează din banii publici. Mai rămâne să il vedem în post de DJ sau VJ și totul e rezolvat. De ziua Marinei sărăcia a fost acoperită cu muzică.

Oamenii ăștia chiar nu realizează că ei sunt ciuma care omoară orașul? Chiar nu înțeleg că prostia lor, că incompetența lor, că obediența lor de partid sunt cele care ne distrug. Se întreba cineva când va fi Brăila ce a fost? Niciodată! Cum să compari un Portocală cu Simionescu, un  Nedelcu Chercea cu un Dragomir sau un RS Campiniu cu cine altul vreti dumneavoastră. De aici pornește totul. Avem nevoie de oameni cu coloană vertebrală nu de policieni care stau drepți la șef. Avem nevoie de proiecte nu de a fura proiectele altora. Avem nevoie de locuri de muncă, de firme care să facă export, de producție nu de aprobări pentru a construi supermarketuri în inima orașului. De asta avem nevoie și de multe altele.

Oamenii care ne conduc acum nu se pricep și nu se vor pricepe în următoarea sută de ani. Ei sunt omul nou format de comuniști, cu minciuna în gușă, cu învârtirea pe lângă legi. Sunt oamenii care nu au două vorbe la un loc. Unii bărileni s-au săturat și au plecat și sunt conform statisticilor peste 40000 numai din orașul Brăila! Asta e realitatea nu cea de la joc și concerte pe banii publici!

 

Autor Mihai Vintilă 16 August 2017, 09:12 Editorial
Scrie un comentariu

Comentarii

  1. rune 17 August 2017, 06:15

    Ce rușine pentru brăileni să fi avut un primar arestat pentru înaltă corupție: „Dosar de politician: AUREL SIMIONESCU ☭ ȘI DRUMUL A 30 MILIOANE DE EURO” https://www.youtube.com/watch?v=C_Xszdvc47M ☛ CITEZ: „Când un politician fură, el ia întotdeauna din buzunarul nostru, al românilor”. Și când ne gândim că primarul Dragomir îl are consilier pe Aurel Simionescu, „tătucul” lui, care a fost arestat preventiv pentru fapte grave de corupție ! Aceste personaje ne-au condus și ne conduc orașul (aici îl includem și pe Bunea Stancu) ? Chiar nu putem avea la conducerea orașului oameni cinstiți, harnici, de onoare, care să fie în slujba cetățenilor Brăilei, așa cum au jurat la investirea lor în funcția de Primar ?

Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii