Adio Tudose! Mulțumim pentru pod!

De Mihai Vintilă 16 Ianuarie 2018, 09:14 Editorial

Pentru a doua oară PSD își schimbă premierul. Acest partid care plânge prin zece guri că nu este lăsat să guverneze se devorează singur. Reușește să fie în același timp și factor de putere și de opoziție. E ca în Mexic sau Pachistan unde o putreziciune de partid conduce societatea de patruzeci-cinzeci de ani. Nu contează ce spune constituția ci ce discută CEX-ul marelui partid cu oameni ahtiați după ciolan. Aseară singurul care părea rușinat de tot bâlciul acesta mediatic a fost paradoxal Marian Oprișan. Se gândea la ce vor spune oamenii...

PSD-ul erei Dragnea e un partid problemă. Nu pentru membrii săi cărora le merge din bine în mai bine ci pentru restul milioanelor care nu sunt în căruța socialistă și care doresc să trăiască o viață la nivelul Uniunii Europene. Asia și mentalitățile dinastice asiatice sunt numai pentru pesediști. Noi restul ce să facem când vedem penibilii plătiți din bani publici cu masini luxoase care fug de o declarație pentru că așa a recomandat jupânul? Când vedem o mustață în fața camerelor vorbind liniștit de parcă nimic nu s-a întâmplat și totul este paradisiac. România s-a umplut încă o dată de penibilul unor foști comuniști de rang inferior care nu numai că nu au decât o spoială de carte dar care nu știu să facă nimic decât să fure. Ei bine cu așa specimene umane nu vom mai rezista mult în Europa. Se va sătura ea de noi!

Știind că este pe ducă Mihai Tudose face ceea ce toate guvernele României ar fi trebuit să facă - semnează contractul pentru realizarea podului rutier la Brăila! Cu asta va rămâne în istoria locală și poate națională pentru că de efemerul său mandat peste cinsprezece ani nimeni nu va mai știi nimic.

 

 

Autor Mihai Vintilă 16 Ianuarie 2018, 09:14 Editorial
Scrie un comentariu

Comentarii

  1. florin negoita 16 Ianuarie 2018, 14:36

    FELICITARI!Dupa ManeaManescu Braila a dat un premier care in 25 de ani n-a stiut ce-i conflictul, lupta cu gastile, lupta cu sine!Lipsa de experienta in campul muncii, 5 mandate, cel mai longeviv parlamentar postdecembrist din Braila, avand consilier ca Felix Rache, capcana lui Mihai Gadea la Antena 3 i-au fost fatale la prima vedere.Boala romanilor ajunsi la putere este incapacitatea de a te inconjura de consilieri de tip, GICA CONTRA!!!!In locde un proiect-program pt. intampinarea Centenarului, in loc de dialog si dezbateri cu membrii Academiei, in loc de asumare a legilor justitiei, in loc de OMUL POTRIVIT, LA LOCUL POTRIVIT, de asanare morala a unei societati bolnave de nemunca, neicredere, certuri, scandaluri,MICA TIGANIADA MARE CONTINUA DUPA 170 DE ANI???daca pozitia lui Liviu Dragnea a subrezit din incapacitatea de a se mentine la varf pe locul intai, poate acest nou divort in stil italian va instaura DICTATURA COMPETENTEI, PROFESIONALIOSMULUI, DEMNITATII NATIONALE, PATRIOTISMULUI CU SPIRIT DE ECHIPA SI DE SACRIFICIU!Cine nu are rusine, 7 ani de acasa si FRICA DE DUMNEZEU,sa ramana in scaun!!LA CAP!!

Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii