TAROM zboara iarna aceasta cu preturi începând de la 99 de euro

De A.Frangu 11 Ianuarie 2014, 08:16 Economie
Transportatorul national TAROM ofera iubitorilor de iarna posibilitatea de a achizitiona bilete de la pretul de 99 de euro in perioada 13 - 31 ianuarie 2014. Oferta este supusa unor termene si conditii dar este in acelasi timp una din cele mai spectaculoase din domeniu.

Oferta este valabila pentru biletele dus-întors spre/dinspre următoarele destinaţii TAROM: Atena, Amman, Amsterdam, Barcelona,Beirut, Bruxelles, Budapesta, Bologna (din Iaşi), Chişinău, Dubai, Dublin, Frankfurt, Geneva, Istanbul, Larnaca, Londra (din Bucureşti si Iaşi), Madrid, Munchen (din Bucureşti si Sibiu), Nisa,Paris, Praga (din Bucureşti si Cluj), Roma (din Bucureşti si Iaşi), Salonic, Sofia, Tel Aviv, Torino (din Iaşi), Viena (din Bucureşti si Cluj).

Biletele sunt disponibile la vânzare atât pe site, prin agenţiile proprii TAROM cât şi prin agenţiile de turism revânzătoare. Oferta de iarnă este valabilă pentru călătoriile în perioada 20 ianuarie - 14 martie 2014.

TAROM oferă transportul gratuit al unui excedent de bagaj de 23 kilograme, reprezentând echipamente de ski sau snowboard, pentru pasagerii care călătoresc între România sau Moldova (Chişinău) şi Viena, Londra, Nisa, Munchen, Sofia, Torino, Bologna si Geneva. Transportul echipamentelor sportive este oferit suplimentar faţă de norma de bagaj standard acceptată gratuit.

Informatii suplimentare se gasesc pe pagina tarom.ro si la partenerii comerciali ai companiei.

 

Autor A.Frangu 11 Ianuarie 2014, 08:16 Economie
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate