ROMBAT a finalizat investitia de 17 milioane de euro în Capacitatea 3 de productie

De Alexandrina Iordache 04 Aprilie 2013, 16:42 Economie
Cel mai mare producător de baterii auto din România, ROMBAT SA, a finalizat investitia de 17 milioane de euro în Capacitatea 3 de productie, realizată în proportii aproximativ egale din fonduri proprii si finantare guvernamentală nerambursabilă.
 
Noua unitate are o capacitate de 700.000 de baterii, este utilată cu tehnologie de ultimă generatie si poate produce atât baterii pentru masini cu tehnologie Start/Stop, cât si baterii conventionale. Prin realizarea noii structuri, capacitatea de productie a ROMBAT ajunge la 3,3 milioane de baterii.

Din 1999 si până în prezent, ROMBAT a derulat nouă mari proiecte de investitii cu o valoare totală de aproximativ 27 de milioane de euro, dintre care aproximativ 11 milioane au reprezentat fonduri guvernamentale si europene.

ROMBAT are sediul la Bistrita si următoarele centre logistice: două la Bucuresti si câte unul la Brăila, Brasov, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Iasi, Oradea, Râmnicu Vâlcea si Târgoviste, se mentioneaza in comunicatul de presa primit la redactie.


 

Autor Alexandrina Iordache 04 Aprilie 2013, 16:42 Economie
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate