Millennium Bank lansează un nou credit ipotecar

De Mihai Vintilă 05 Septembrie 2010, 00:00 Economie
Millennium Bank lansează un nou credit ipotecar
Millennium Bank lansează un nou credit ipotecar, cu marje începând de la cinci la sută plus indicele Euribor/Robor la trei luni, informează un comunicat transmis duminică 5 septembrie 2010 Agenţiei Agerpres de către banca Millennium.

Valoarea marjei, care începe de la cinci la sută plus indicele Euribor/Robor la trei luni, depinde de valoarea avansului şi de opţiunea clienţilor de a-şi transfera veniturile la bancă. Dobânzile sunt variabile, iar clienţii beneficiază de asigurare de viaţă gratuită, nepercepându-se comisioane de administrare şi de rambursare în avans.

Printre facilităţile care fac să scadă costurile pentru clienţi se numără şi faptul că Millennium Bank percepe comision de analiză zero clienţilor care aleg noul credit ipotecar pentru a-şi refinanţa un alt împrumut ipotecar până la finalul anului 2010.

'Noul Credit Ipotecar este ajustat conform condiţiilor actuale ale pieţei şi este gândit să se potrivească mai multor profiluri de client. Clienţii pot opta fie pentru un avans minim, de 20 la sută, fie pentru o dobândă mai mică, în funcţie de nevoile lor', a declarat directorul pentru Dezvoltare Produse Retail la Millennium Bank, Eliza Erhan.

Creditul ipotecar de la Millennium Bank este acordat pe o perioadă de până la 30 de ani şi finanţează până la 80 la sută din valoarea imobilului achiziţionat.

Millennium Bank face parte din grupul financiar privat portughez Millennium bcp şi şi-a început activitatea pe piaţa românească în 2007, prin deschiderea simultană a 39 de sucursale, în Bucureşti şi în opt oraşe din ţară. În prezent, Millennium Bank are 74 de unităţi pe teritoriul României.

Millennium bcp a fost fondată în 1985 şi a înregistrat, în iunie 2010, active totale în valoare de aproximativ 99 miliarde de euro. Millennium este liderul pieţei bancare private portugheze şi este componentă a unor importanţi indici bursieri naţionali şi internaţionali, în special Euronext PSI Servicii Financiare, PSI-20, DJ Eurostoxx, Bebanks şi Euronext 100 - tranzacţionaţi pe bursele din Lisabona, Paris, Bruxelles şi Amsterdam.

Millennium bcp are o reţea de aproximativ 1.800 de unităţi, cu un număr total de peste 21.000 de angajaţi. ( AGERPRES )

 

Autor Mihai Vintilă 05 Septembrie 2010, 00:00 Economie
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii