CNA a aprobat retragerea licenţelor Digi24 pentru cele opt televiziuni regionale

De AmosNews 27 Martie 2019, 09:44 Economie


Cele opt televiziuni regionale ale Digi24 se închid, după ce Consiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat solicitarea RCS & RDS de a retrage licenţele. Posturile locale ale Digi24 vor înceta să mai emită începând din 27 martie 2019: Braşov, Constanţa, Cluj-Napoca, Craiova, Galaţi, Iaşi, Oradea şi Timişoara sunt oraşele în care existau staţii locale .

Sefii staţiilor locale le-au transmis, deja, angajaţilor decizia luată de la cel mai înalt nivel, iar lucrurile se pun în mişcare. Cei care au contracte pe perioadă determinată nu vor mai avea prelungită relaţia cu postul de televiziune. Cei care au contracte pe perioadă nedeterminată vor primi din partea conducerii propuneri pentru a ocupa alte poziţii.

Pe lângă închiderea staţiilor locale, Digi 24 a decis să nu mai prelungească înţelegerile cu unii dintre angajaţii din Bucureşti, iar asta a dus la plecarea mai multor reporteri, editori şi producători, dar şi a lui Tudor Muşat, unul dintre prezentatorii de imagine ai canalului Digi 24. Aflat la Digi 24 din martie 2014, Tudor Muşat este una dintre figurile marcante ale postului şi vorbeşte deschis despre ruptură: "Relatia de colaborare cu postul este bazata pe un contract de prestari servicii intre doua societati comerciale (firma mea si Digi24). Ca atare, o forma de colaborare flexibila. Acest contract a fost bazat pe proiecte care, de-a lungul celor 5 ani, au imbracat diverse forme: "Romania 24", "24 intr-o ora", "Impartial", precum si alte proiecte editoriale punctuale. În momentul de fata nu exista un nou proiect in care sa fiu implicat, ca atare si respectivul contract de prestari servicii dintre parti inceteaza, este suspendat. Daca vom mai avea proiecte comune in viitor ramane de vazut", a declarat cunoscutul prezentator.

 

 

Autor AmosNews 27 Martie 2019, 09:44 Economie
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii