Cum nu m-a prins acasa iesirea din criza

De Mihai Vintilă 04 Martie 2011, 22:58 Economie
O serie de oficialitati in frunte cu primul ministru tot fac afirmatii despre iesirea din criza. Dupa socoteala mea ar fi cam a cincea pe anul acesta dupa ce si anul trecut am iesit din criza de vreo sase ori. De unde se vede treaba ca in 2011 se iese mai usor decat in 2010.

Optimismul unora care sunt uimiti ca painea nu mai are pretul de acum trei ani si pozitivismul celor peste care de cand sunt in anumite functii a cazut sacul cu bani nu ma mira. Ce ma mira este asemanarea in fina cunoastere a realitatilor comparabila cu a lui Kaddafi din celebrul de acum interviu unde spunea ca lumea a iesit in strada pentru al proslavi pe el si ca teroristii trag cu arma si fac dezordine.

E bine ca dl Boc zice ca am iesit din criza. Nu stiu cum se face insa ca pe anul 2011 stirile astea bune ma prind mereu pe picior gresit. Eram plecat la cumparaturi si prins intr-o calculatie despre cota diamantelor din Namibia coroborata cu lipsa de dinozauri din Tumbuctu care legata de explozia solara din Indonezia si cuplata cu victoria lui Sahtar mi-au dat o logica o scumpire a laptelui cu 3%.

Ce inseamna sa nu fii pe faza si sa nu ai noroc in viata.
Pai cum mai prind eu acum iesirea din criza?

 

Autor Mihai Vintilă 04 Martie 2011, 22:58 Economie
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii