Concentrare economica: Repower AG a preluat SC Elcomex EN SRL

De AmosNews 01 Noiembrie 2010, 22:44 Economie
Consiliul Concurenţei a autorizat operaţiunea de concentrare economică realizată de Repower AG din Elveţia prin dobândirea controlului unic asupra SC Elcomex EN SRL din România.

Analiza efectuată de către Consiliul Concurenţei a ilustrat faptul că, deşi această concentrare economică cade sub incidenta Legii concurentei (nr.21/1996), nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea operaţiunii cu un mediu concurenţial normal, nu are ca efect înlăturarea, denaturarea sau restrângerea semnificativă a concurenţei.

Repower AG este o societate comercială organizată conform legilor elveţiene având ca obiect de activitate producţia, transportul, distribuţia şi furnizarea de energie electrică pe pieţele din Elveţia, Italia, Germania. În România, grupul Repower este prezent prin intermediul societăţilor Re Energie SRL şi RE Trading CEE sro Praga, dintre care doar SC Re Energie SRL a desfăşurat activitate până în prezent, respectiv comercializarea de energie electrică începand cu anul 2008.

SC Elcomex EN SRL este o companie românească, având ca obiect principal de activitate comercializarea energiei electrice către consumatorii industriali.

 

Autor AmosNews 01 Noiembrie 2010, 22:44 Economie
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate