Christian Nowotny "La nivel imobiliar normalitatea înseamnă o piaţă cu randamente de maximum 2-3 la sută peste nivelul inflaţiei"

De AGERPRES 19 Noiembrie 2010, 22:06 Economie
,După boom-ul imobiliar înregistrat în urmă cu doi ani, când se cumpăra aproape orice, când dezvoltatorii nu se mulţumeau fără randamente de circa 20 la sută, românii se confruntă, în prezent, cu o criză generată tocmai de intrarea în normalitate. La nivel imobiliar, această normalitate înseamnă o piaţă cu randamente de maximum 2-3 la sută peste nivelul inflaţiei. Acelaşi lucru se întâmplă şi în Portugalia şi Spania, numai că fenomenul este altfel resimţit datorită nivelului de salarizare mai ridicat. Pe de altă parte, băncile nu mai dau credite decând în condiţii foarte stricte. Atât dezvoltatorii, cât şi cumpărătorii trebuie să se adapteze acestei schimbări', a spus Christian Nowotny, la seminarul 'Cum să faci bani pe timp de criză?', organizat de Imopedia.

Seminarul s-a adresat agenţilor imobiliari, dezvoltatorilor, brokerilor de credite precum şi altor actori din piaţa imobiliară, care doresc să înveţe cum să îşi dezvolte afacerile chiar şi în această perioadă de criză.

În cei 21 de ani în sectorul imobiliar, Christian Nowotny a realizat un portofoliu de vânzări în valoare de peste 250 milioane euro, iar cifra de afaceri înregistrată în 2009 de agenţia lui din Viena este de peste un milion de euro.

Nowotny a participat în calitate de speaker la evenimente de prestigiu organizate în Germania, Austria, Grecia, Turcia, Bulgaria, România, USA, Dubai şi Spania.

 

Autor AGERPRES 19 Noiembrie 2010, 22:06 Economie
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii