BRD donează 100.000 de euro pentru ajutorarea victimelor inundaţiilor din România

De Mihai Vintilă 07 Iulie 2010, 00:00 Economie
BRD-Groupe Société Générale a aprobat, miercuri, alocarea unui buget de 100.000 de euro pentru susţinerea unor proiecte concrete destinate ajutorării persoanelor afectate de inundaţiile care au avut loc în această perioadă, a anunţat banca.


"În acelaşi timp, banca elimină comisioanele aferente conturilor deschise la BRD de fundaţiile care colectează fonduri pentru ajutorarea victimelor inundaţiilor. UNICEF, fundaţiile „Mereu Aproape”, „Habitat for Humanity” România, Crucea Roşie Română se numără printre organizaţiile care au iniţiat campanii de strângere de fonduri pentru ajutorarea sinistraţilor şi care utilizează conturi deschise la BRD.

„Prin aceste decizii încercăm să venim în ajutorul celor care au fost loviţi de inundaţii şi care au acum mai mult ca oricând nevoie de susţinerea întregii comunităţi. Sperăm ca, împreună cu alte companii care ne vor urma exemplul, să contribuim la uşurarea situaţiei concetăţenilor noştri”, a declarat Bianca Dordea, Directorul de comunicare al BRD-Groupe Societe Generale.

BRD este un actor important în ceea ce priveşte susţinerea acţiunilor şi proiectelor de responsabilitate socială, investind peste 500.000 euro pe an în astfel de iniţiative. În anul 2005, BRD a donat peste 100.000 de euro pentru ajutorarea victimelor inundaţiilor din Banat.

BRD-Groupe Société Générale este cea de-a doua bancă din România după totalul activelor. Banca are peste 2,5 milioane clienţi şi operează o reţea de 930 de unităţi. BRD are cea de-a doua capitalizare bursieră la BVB.
BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri de servicii financiare din zona euro. Grupul are peste 160.000 de angajaţi în toată lumea, pe trei activităţi cheie:
Retail banking şi servicii financiare, Global Investment Management & Services, Corporate & Investment Banking".( Amos News )

 

Autor Mihai Vintilă 07 Iulie 2010, 00:00 Economie
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii