ANPC asigură consiliere gratuită a persoanelor ce au întârzieri mai mari de 90 de zile la plata datoriilor

De Redactia 09 Septembrie 2020, 11:25 Economie

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor a avut, pe data de 8 septembrie 2020, o intalnire cu reprezentantii unei importante institutii de recuperari creante.

Tema principala a discutiei a fost identificarea modalitatilor prin care compania poate deveni un partener de dialog in vederea sprijinirii cetatenilor care apeleaza la procedura insolventei pentru personae fizice.

La discutii au participat Eduardt Cozminschi, Presedinte ANPC, Paul Anghel, Director General ANPC, Eduard Olteniceanu Secretar General ANPC si Dana Munteanu, Director Directia de Insolventa a Persoanelor Fizice.

In cadrul intalnirii, reprezentantii companiei de recuperare creante au adus la cunostinta ANPC o serie de masuri deja luate pentru a veni in sprijinul debitorilor, pe parcursul starii de alerta, precum si disponibilitatea identificarii de noi instrumente favorabile clientilor de buna credinta ce apeleaza la procedura insolventei, modalitate de solutionare a imposibilitatii de plata care depaseste 90 de zile.

ANPC ii asigura inca o data pe toti cetatenii ca va continua actiunile sale de consiliere gratuita a persoanelor ce au intarzieri mai mari de 90 de zile la plata datoriilor si cauta noi cai de dezvoltare a activitatii desfasurate de Directia de Insolventa a Persoanelor Fizice.

Biroul de presa
08.09.2020

 

Autor Redactia 09 Septembrie 2020, 11:25 Economie
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii