Jandarmii recrutează şi selecţionează candidaţi

De IJJ Braila 06 Aprilie 2017, 14:36 Economie

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Brăila recrutează şi selecţionează candidaţi, pentru sesiunea de admitere 2017, în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne, după cum urmează:

Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti:
- 5 locuri alocate Jandarmeriei Române la Facultatea de Ştiinţe Juridice şi Administrative, pentru învăţământul cu frecvenţă - domeniul de licenţă „Drept", programul de studii universitare de licenţă „Drept";
- 50 locuri alocate la Facultatea de Jandarmi pentru învăţământul cu frecvenţă - domeniul de licenţă „Ştiinţe militare, informaţii şi ordine publică", programul de studii universitare de licenţă/specializarea „Ordine şi siguranţă publică" (din care 2 locuri pentru romi, 2 locuri pentru maghiari şi 2 locuri pentru alte minorităţi), astfel: -49 locuri alocate Jandarmeriei Române; -1 loc alocat I.G.Av;
- 5 locuri alocate Jandarmeriei Române la Facultatea de Poliţie pentru învăţământul cu frecvenţă redusă - domeniul de licenţă „Ştiinţe militare, informaţii şi ordine publică", programul de studii universitare de licenţă/specializarea „Ordine şi siguranţă publică".

Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani – 180 de locuri (din care 3 locuri pentru romi şi 2 locuri pentru alte minorităţi), astfel:-174 locuri alocate Jandarmeriei Române; -6 locuri alocate S.P.P.

Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni – 175 locuri alocate Jandarmeriei Române (din care 3 locuri pentru romi şi 2 locuri pentru alte minorităţi).

Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti – 3 locuri alocate Jandarmeriei Române, specialitatea/calificarea – Maistru militar auto.
De asemenea, Jandarmeria Brăila selecţionează candidaţi, pentru sesiunea de admitere 2017, în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Apărării Naţionale, pe locurile M.A.I..
Cererile de înscriere pentru admiterea în instituţiile de învăţământ superior (ale M.A.I; M.Ap.N.; S.R.I.) şi şcolile postliceale ale M.Ap.N se depun la sediul nostru, până pe data 26 mai 2017, iar pentru şcolile postliceale ale M.A.I., până pe data de 21 iulie 2017.

Informaţii suplimentare se pot obţine de la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Brăila, din str. Industriei, nr. 1, tel. 0239/619380 int. 24520 sau pe www.jandarmeria-braila.ro .

 

Autor IJJ Braila 06 Aprilie 2017, 14:36 Economie
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii