Târg Regional pentru Artizanat si Mestesuguri la CONSTANTA

De Redactia 21 Martie 2014, 07:02 Economie
Participantii selectati in urma inscrierilor online au asigurata cazarea pentru 5 nopti si beneficiaza de decontarea cheltuielilor de transport in limita sumei de 1000 lei/ beneficiar, pe baza de documente justificative.

Departamentul pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri si Turism prin Oficiile Teritoriale pentru IMM-uri a deschis  inscrierile on-line pentru  Programul national multianual pentru sustinerea mestesugurilor si artizanatului pe data de 17.03.2014, pe www.aippimm.ro.

Programul urmareste, prin organizarea a opt Târguri Regionale pentru Artizanat si Mestesuguri 2014, sustinerea micilor mestesugari în promovarea produselor proprii si conservarea si stimularea promovarii mai largi a traditiilor autohtone. In regiunea de SUD-EST, Târgul Regional va fi organizat la CONSTANTA de catre OTIMMC CONSTANTA, incepand cu 9 aprilie 2014, pe parcursul a 5 zile.

Beneficiarii eligibili
Pot beneficia de prevederile Programului operatorii economici: care se încadreaza la data solicitarii în una dintre urmatoarele categorii:

a) sunt organizate în baza Legii nr.1/2005 privind organizarea si functionarea cooperatiei sau în baza Legii nr.31/1990 privind societatile comerciale, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare si îndeplinesc conditiile de încadrare în categoria întreprinderilor mici si mijlocii, potrivit dispozitiilor Legii nr. 346/2004, cu modificarile si completarile ulterioare;
b) sunt persoane fizice autorizate, întreprinderi individuale si întreprinderi familiale (înregistrate în registrul comertului si autorizate conform Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 44 din 16 aprilie 2008 privind desfasurarea activitatilor economice de catre persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale si întreprinderile familiale) care desfasoara activitati în domeniul mestesugurilor, în special al celor traditionale si în domeniul artei populare si artizanatului;
c) sunt constituite ca asociatii profesionale sau fundatii si au ca scop promovarea mestesugurilor si a meseriilor care presupun un numar mare de operatii executate manual, a produselor si serviciilor cu specific traditional, inclusiv din domeniul artei populare si artizanatului.

Toate detaliile Programului se gasesc pe pagina oficiala: http://www.aippimm.ro/categorie/programe/program-mestesuguri-si-artizanat/

 

Autor Redactia 21 Martie 2014, 07:02 Economie
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate