Carrefour anunta finalizarea procesului de remodelare a magazinelor BILLA

De Mihai Vintilă 25 Septembrie 2017, 18:54 Economie

Carrefour anunta finalizarea procesului de remodelare a magazinelor BILLA din Romania, un proces care a durat 7 luni (inceput pe 1 martie 2017) si care a fost marcat ulterior de deschiderea primului magazin BILLA din Bucuresti, Market Liberty Mall. Procesul de remodelare s-a incheiat pe 21 septembrie 2017.

În 22 decembrie 2015, Carrefour anunța semnarea unui acord de achiziție a societãții Billa România, cu Grupul Rewe.

Într-o a doua etapã, pe 29 iunie 2016, Consiliului Concurenței abrobã achizitia celor 86 de magazine Billa. Datoritã acestei achiziții, Carrefour devenea primul operator de supermarketuri din România, ca prezențã geograficã, întãrindu-și astfel oferta multiformat și mergând totodatã mai aproape de clienți.

Din 4 iulie 2016 a urmat a treia etapã, una de cunoaștere, care a debutat printr-o caravanã de vizite în cele 86 de magazine Billa, din toatã țara și la care au luat parte inclusiv membrii top managementului Carrefour Romania.

Dupa terminarea vizitelor în magazinele Billa din toată țara, a urmat cea de-a patra etapa în care rezultatele cravanei s-au materializat sub forma unui concept ce a preluat tot ceea ce este mai bun din BILLA si din Market.

Echipe mixte BILLA si Market au lucrat impreuna atat la planurile si layout-uri (deco) din magazine, cat si la sortimente si planul de deschideri al magazinelor remodelate.


Transfomarea a urmarit in permaneneta firul rosu al proiectului: "BEST OF BOTH : noul model are ceea ce este mai bun din BILLA si din Market, a declarat Jean-Baptiste Dernoncourt, CEO Carrefour Romania.

 

Autor Mihai Vintilă 25 Septembrie 2017, 18:54 Economie
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii