10.000 Euro premiul oferit de Vodafone pentru aplicatii de mobil

De Redactia 28 Septembrie 2012, 13:57 Economie
Incepand de astazi, Vodafone Romania lanseaza un concurs dedicat dezvoltatorilor de aplicatii pentru telefonul mobil din Romania, cu premii substantiale. Astfel, profesionistii din industrie sunt invitati se inscrie in concursul Vodafone StartApp Challenge, care va premia solutiile inovatoare oferite utilizatorilor de smartphone-uri, indiferent de platforma de operare. Marele premiu al concursului se ridica la 10.000 de Euro.

Astfel, Vodafone Romania lanseaza primele carti tiparite din hartia economisita prin trecerea utilizatorilor la factura electronica, precum si un nou concurs dedicat comunitatii dezvoltatorilor de aplicatii pentru mobil. Mai mult, Webstock debuteaza anul acesta, cu un puternic accent pe comunitatea oamenilor activi in online-ul romanesc.

Prin programul „Salveaza o carte”, Vodafone Romania transforma fiecare factura trecuta de utilizatori in format electronic, in patru pagini dintr-o carte de poveste. Prima carte de povesti editata prin acest program este Praslea cel voinic si merele de aur.

Initiativa primeste si o continuare online, printr-o aplicatie de Facebook ce provoaca utilizatorii sa genereze cea mai lunga poveste creata exclusiv in mediul online, prin incarcarea de text si imagini.
De asemenea, facturile electronice au ajutat si la tiparirea primei editii a „The Little Blog Book”, un proiect editorial ce grupeaza opiniile, sfaturile si povestile unora dintre cele mai importante nume din blogosfera romaneasca.

 

Autor Redactia 28 Septembrie 2012, 13:57 Economie
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate