Distrigaz Sud Reţele face lucrări pe tronsonul Barieră-Școlilor

De Comunicat 25 Noiembrie 2019, 19:27 Economia Brailei


Distrigaz Sud Reţele aduce următoarele precizări privind anumite lucrări efectuate asupra reteței de distribuție din municipiul Brăila :

Compania va demara începând de miercuri, 27 noiembrie, ora 8.00, lucrări de reparații a unor defecte tehnice apărute pe rețeaua de distribuție a gazelor naturale care traversează bulevardul Dorobanților, pe tronsonul Bariera-Școlilor.

Acest tronson asigură alimentarea cu gaze naturale a consumatorilor casnici din zonele de Nord și Sud ale municipiului Brăila în perioadele de consum maxim pe durata sezonului rece.

Estimăm că lucrările vor fi finalizate până în data de 29 noiembrie 2019, în cazul în care nu apar elemente tehnice noi care sa conducă la prelungirea termenului de finalizare a lucrărilor.

Pe durata efectuării acestor lucrări nu va fi sistată alimentarea cu gaze naturale pentru clienții casnici din zona adiacentă.

Aceste lucrări survenite în regim de urgență nu au legătură cu proiectul de modernizare a Bd. Dorobanților.

Toate costurile aferente intervențiilor tehnice și readucerii carosabilului la starea inițială vor fi suportate de Distrigaz Sud Rețele.

 

 

 

Autor Comunicat 25 Noiembrie 2019, 19:27 Economia Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii