Carrefour Brăila - hipermarketul care nu a auzit de pandemie

De Mihai Vintilă 03 Septembrie 2020, 21:09 Economia Brailei

carrefour - aglomeratie in pandemie

La Carrefour Brăila am văzut joi 3 septembrie cum pandemia este doar propagandă ieftină. De ce spun asta? Pentru că una este să afirmi în gura mare că respeți măsurile de protecție și alta este să o faci. La Carrefour din incinta Brăila Mall în acea zi distantarea a fost doar o formă fără fond.

Ce s-a întâmplat? Aglomerație, mare de oameni în timp ce hipermarketul avea deschis doar un număr mic de case. Sunt case rapide vor sării organizatorii! Și ce? Nu toți știu să umble cu astfel de case, mai ales cei de o anumită vârstă. Am pus semne vor zice cei de la magazin, da dar tot voi aveți personal insuficient, case închise de se întind cozile până la jumătatea magazinului! Ce distanțare, ce măsuri de protecție, banul să iasă! Nu mă interesează pe mine cumpărător că marea companie Carrefour nu este în stare să se organizeze. Nu respectă condițiile - inchide frate!

Brăila este în topul infectărilor din România și astfel de practici comerciale nu sunt potrivite. Respectă regulile, pune personal suficient, pune măsti la dispoziție, pune dezinfectant nu doar o amărâtă de măsuță stingheră! Ai flux de persoane mare fii deci responsabil cu proprii tăi clienți! Nu ești în stare - închide!

 

 

Autor Mihai Vintilă 03 Septembrie 2020, 21:09 Economia Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii