ADR Sud-Est a tinut o informare despre Programul Operațional Regional 2014 – 2020

De Mihai Vintilă 31 Ianuarie 2017, 10:12 Economia Brailei

ADR SE informare

ADR Sud-Est a ținut luni 30 ianuarie la propriul sediu din Braila o informare cu factorii de răspundere referitoare la oportunitățile legate de Programul Operațional Regional 2014 – 2020 axele prioritare 3 si 8.

Astfel Carmen Câmpeanu, consultant în management, Liminița Mihailov, director general ADR-SE și Jenica Crăciun director 01.POR ADR-SE au prezentat aspecte legate de aceste probleme. S-a facut și o prezentare și o instruire generală privind aplicația MySMIS - sistemul electronic de depunere a aplicațiilor în vederea evaluarării. A avut loc o sesiune de discutii.

Reamintim că axele despre care s-a făcut informarea sunt:

Axa prioritară 3 - Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon, Prioritatea de investiții 3.1 - Sprijinirea eficienței energetice, a gestionării inteligente a energiei și a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice și în sectorul locuințelor, Operaţiunea B - Clădiri publice.

Axa prioritară 8 - Dezvoltarea infrastructurii de sănătate şi sociale, Obiectivul Specific 8.3 - Creşterea gradului de acoperire cu servicii sociale, Apelul 1 - Servicii sociale și socio-medicale pentru vârstnici.

 

Autor Mihai Vintilă 31 Ianuarie 2017, 10:12 Economia Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii