Work-shop interactiv de limba germană susținut de studenți ai Universităţii „Babeş-Bolyai” din Cluj la Biblioteca Județeană „Panait Istrati” Brăila

De A.Frangu 16 Martie 2018, 11:28 Cultura Brailei

caravana

Vineri, 16 martie 2018, ora 15.00, la Biblioteca Județeană „Panait Istrati” Brăila are loc un work-shop interactiv de limba germană susținut de o delegație de studenți ai Universităţii „Babeş-Bolyai” din Cluj. La work-shop sunt așteptați toți cei interesați de studierea limbii germane, indiferent de nivel sau vârstă.

Întâlnirea are loc în cadrul Proiectului Gutenberg, care este la ora actuală cel mai mare proiect germanofon din România. Proiectul urmăreşte promovarea culturii și limbii germane într-o manieră interactivă și atractivă, precum şi stimularea implicării tinerilor vorbitori de limba germană în activităţile organizaţiei.

În perioada martie - aprilie 2018 se organizează „Caravana Gutenberg” și are loc vizitarea liceelor cu predare a limbii germane fie ca limbă maternă, fie ca limbă străină, din diferite oraşe din România, precum şi a universităţilor şi instituţiilor germanofone din România și Germania.

 

Autor A.Frangu 16 Martie 2018, 11:28 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii