Teatrul Maria Filotti Braila - spectacole 7 si 8 februarie 2015

De Alexandrina Iordache 05 Februarie 2015, 09:16 Cultura Brailei

Sâmbătă 7 februarie 2015, de la ora 18.00, la Casa Tineretului se joaca ultima reprezentatie a comediei de succes, ”Mai cântă o dată, Sam!” de Woody Allen, regia  Bogdan Drăgulescu. Premiera spectacolului a avut loc în martie 2007 si a făcut săli pline de la premiera.

Din distribuţie fac parte actori consacrați și apreciați de publicul brăilean: Valentin Terente, Cătălina Nedelea, Marcel Turcoianu,  Mihaela Trofimov, Costică Burlacu, Liliana Ghiţă, Emilia Mocanu, Flori Popa, Cornel Cristei.

Leonce si Lena
Duminică 8 februarie  2015, de la ora 18.00, la Casa Tineretului brailenii au ocazia sa vizioneze spectacolul „Leonce şi Lena” de Georg Buchner, regizat de Vlad Cristache, unul dintre cei mai activi si apreciați regizori din generația foarte tânară.

Un spectacol modern, dinamic, rafinat, plin de lirism, poezie şi filosofie, o trupă plină de har şi poftă de joc, o poveste de dragoste ca în basme, cu multiple trimiteri în contemporaneitate. Un decor poetic, o lume a fanteziei cromatice însoţită de interpretarea inspirată a lui Ionuţ Vişan, Corina Borş, Constantin Cojocaru, Ramona Gîngă, Narcisa Novac, Valentin Terente  alături de Marcel Turcoianu, Dan Moldoveanu, Adrian Ştefan, Costică Burlacu ş.a. Coloana muzicală a spectacolului, una inspirată, originală este interpretată live, la pian, de compozitorul Cornel Cristei - TMF Braila

 

Autor Alexandrina Iordache 05 Februarie 2015, 09:16 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii